Profile Picture of Fajar Sodik

Fajar Sodik

Owner
Sepi ing pamrih rame ing gawe insane WapBlog.

About Fajar Sodik

  • Fullname: Fajar Sodik
  • Gender: Man
  • Birthday: 01 Jan 1997 (21 Years Old)
  • Since: Sat, 23 Aug 2014
  • Login: 3 D Ago
  • Timeline: @fs
  • QuoteSepi ing pamrih rame ing gawe insane WapBlog.